Om oss

Vi som har skapat den här webbplatsen är familjen i Galtås, bestående av Göran och Helena
med barnen Lowa, Olof och Axel.


Denna auktionssida är öppen för alla raser både köttraser och mjölkraser!!


Vi driver en avelsbesättning med Herefordkor som startades 1990 och sedan 2001 varit ansluten till Krav. Vår gård är vackert belägen på en ås i norra Småland och hela familjen är delaktig i verksamheten. Våra djur betar naturbeten och det är viktigt för oss med hållbara kor som kalvar lätt, har bra modersegenskaper och mjölkar bra.


Boskapstorget är en auktionssida där vi  kommer att sälja våra mest intressanta djur, men som vi hoppas också ska bli en köp- och säljplats för uppfödare i hela Sverige.


Vi har känt att det finns ett stort intresse för att köpa avelsdjur på auktion men att det med dagens smittskyddstänkande inte är önskvärt att samla ihop djur från olika besättningar för traditionella livdjursauktioner. Vi tror därför att Boskapstorget kan tillfredsställa detta intresse. Här kan ni i lugn och ro framför datorn studera djurens härstamning och avelsvärden samt titta på bilder av dem för att få en helhetsbild. Därefter är det bara börja lägga bud på de djur som fångat er uppmärksamhet.